Posebnu pozornost obraćamo na kvalitetu dijelova koje imamo u svom programu

Biramo dijelove koji prolaze posebne kontrole kvalitete kao na ovim slikama:

Danas na tržištu postoji više proizvođača za isti proizvod, te kupci najčešće uspoređuju samo cijene, a ne proizvode. Mnogi trgovci se prilikom kupnje dijelova (i uvrštavanja u svoju ponudu) vode isključivo cijenom, dok je naš uvjet isključivo kvaliteta.

Osim dimenzija proizvoda i kvalitete izrade proizvoda, jako je bitan i materijal od kojeg je proizvod napravljen, poput debljine i žilavosti. U svojoj ponudi imamo dijelove koji su izrađeni od hladnovaljanog lima (čelika) DC03 kojeg koriste i proizvođači originalnih dijelova. On je jako mekan i specijalno je rađen za duboko izvlačenje, te ga je vrlo lako modelirati i puno je otporniji na koroziju, te su svi naši proizvodi u istoj debljini lima kao i u originalu.

U svojoj ponudi imamo i cinčane dijelove. Cinčani dijelovi se dobivaju postupkom galvanizacije.

Galvanizacija je postupak nanošenja zaštitnog cinka na čelik ili željezo kako bi se spriječila korozija. Najčešća metoda je vruće pocinčavanje, u kojem su dijelovi potopljeni u kadu od rastaljenog vrućeg cinka.

Na taj način imamo visoko kvalitetan čelik podatan za modeliranje i zaštićen od korozije postupkom galvanizacije, a koji se može normalno variti.

Mnogi trgovci u svojoj ponudi imaju dijelove koji ne odgovaraju originalnim dimenzijama, proizvedenih od tanjeg i lošijeg lima (DC01). Zato prilikom odabira, gdje ćete kupiti dijelove, ili različitih proizvoda pitajte trgovce za proizvođača(napomena: Van Wezel, Polcar, Prasco… nisu proizvođači nego samo trgovci autodijelovima koji kupuju od proizvođača, takav odgovor potvrđuje ne poznavanje tržišta), pitajte za kvalitetu izrade, ili kvalitetu materijala od kojeg je proizvod izrađen. Iznenadit ćete se odgovorima i slabo upućenim trgovcima, a također i cijenama, jer nerijetko i naši kvalitetniji proizvodi su jeftiniji.

Proizvode koji ne zadovoljavaju standarde kvalitete danske tvrtke Klokkerholm nećete naći u našoj ponudi.

Zamjenski auto dijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski autodijelovi Hrupelj
Zamjenski auto dijelovi Hrupelj