UKratko

Mi nismo korporacija koja sve gleda kroz brojke i postotke, mi smo obiteljska tvrtka koja živi svoj san i ispunjava ga s ljubavlju prema automobilima. Za nas je najveća radost kada se neki automobil popravi s našim dijelovima i bljesne novim sjajem. Mi smo tvrtka sa srcem i dušom, naše srce je naša proizvodnja, a naša duša su naši zaposlenici. …po tom načelu postojimo i radimo od 1982. godine

Tvrtka AR HRUPELJ osnovana je 1982. godine i jedina je tvrtka koja PROIZVODI zamjenske karoserijske autodijelove u Hrvatskoj. Proizvodimo i izvozimo dijelove u EU, danskoj tvrtki KLOKKERHOLM (od 1999. godine), te poljskoj tvrtki POLCAR (od 2010. godine).

Svojim kupcima nudimo samo najkvalitetnije dijelove koji postoje na tržištu. Kupnjom kvalitetnih dijelova se smanjuje vrijeme ugradnje, te ugradnja dijelova postaje jednostavnija, jer nema gubljenja vremena na namještanju zazora, svi zazori ostaju isti kao i kod originalnih dijelova. Naša prednost je ta što smo proizvođači autodijelova, te lakoćom možemo prepoznati kvalitetne dijelove na tržištu i samo takve nudimo svojim kupcima. Razlog tome je znanje i iskustvo koje gradimo od 1982. godine. Imamo najdužu tradiciju u proizvodnji i prodaji autodijelova u Hrvatskoj, samim time smo stekli i veliko znanje i iskustvo, a to su prepoznale i strane tvrtke koje su nam i partneri (KLOKKERHOLM i POLCAR).

Proizvodnja autodijelova od 1982. godine
Jedini proizvođač zamjenskih karoserijskih autodijelova u Hrvatskoj

Ovlašteni
distributer za
Klokkerholm Karosseridele

Kontaktni centar
Kontaktirajte nas na telefone:
+385 1 3496 102 ili +385 1 3496 701

1982

OSNOVANO

14

ZAPOSLENIKA

1 200 m2

SKLADIŠNOG PROSTORA

1 000 m2

PROIZVODNOG PROSTORA

proizvodnja

Proizvodimo autodijelove od 1982. godine, te smo jedini proizvođači zamjenskih karoserijskih autodijelova u Hrvatskoj.

 

U svom proizvodnom programu imamo preko 100 aktivnih proizvoda. Za svaki proizvod sami konstuiramo alate u svojoj alatnici. U pogonu imamo tri hidraulične preše (najjača ima pritisak 250 tona).

Do sada smo preradili preko 3500 tona lima, što je jednako 140 vagona lima, a to je kompozicija dugačka 2520 metara.

Proizveli više od 1 100 000 komada autodijelova.

 


Zavarivanje.


Prešanje.

Proizvodnja autodijelova Hrupelj

Tražite pouzdanog i stabilnog partnera?

Zamjenski Autodijelovi AR Hrupelj

Fakultativni posjeti našem proizvodnom pogonu

Osim ulaganja u infrastrukturu jasno nam je koliko je važno ulagati u edukaciju ljudi, posebno mladih ljudi, koji su temelj rasta i razvoja u budućnosti.

Zbog toga sudjelujemo u edukaciji budućih naraštaja autolimara i organiziramo fakultativne posjete našoj proizvodnji. Ukoliko ste zainteresirani slobodno nas kontaktirajte.